Get Adobe Flash player

آشپزی

اسپاگتی سالسا

مواد لازم                                                                                                                                 

اسپاگتی                                                   350  گرم

گوجه فرنگی( رسیده )                                 600  گرم

زیتون سیاه                                                12 عدد

برگ ریحان پاک شده 50 گرم

یک حبه سیر                                           کوبیده شده

روغن زیتون به مقدارلازم

سرکه قرمز                                      2 قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزانبه                                         میزان لازم

برگ ریحان در صورت تمایل                 مقداری برای تزئین

نمک و فلفل                                        به مقدار لازم

طرز تهیه

گاهی بدون گوشت آشپزی کنید!

1. اسپاگتی را بههمراه کمی نمک، در قابلمهای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید بهمدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.

2. گوجهفرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلیلیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.

3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

 

رولت مرغ با ژامبون و اسفناج

مواد اولیه :

سينه مرغ يك عدد

نمك و فلفل نيم‌كوب به ميزان

ژامبون دو ورق

اسفناج بخار پز يك پيمانه

فلفل دلمه‌اي قرمز نصف عدد

پنير كمببر 50 گرم

كره 75 گرم

زرده تخم‌مرغ يك عدد

آبليمو دو قاشق سوپخوري

دستور پخت :

استخوان‌هاي سينه‌مرغ را در آورده و بين دو نايلون با بيفتكوب مي‌كوبيم تا مثل مستطيل باز شده و نازك شود،

سپس دو طرف آن را نمك و فلفل پاشيده، يك طرف گوشت (از قسمت طول) اسفناج، تكه‌هاي پنير، ژامبون، فلفل دلمه‌اي و نيمي از كره را چيده، سپس به كمك نايلون مرغ را رول مي‌كنيم.

فر را با حرارت 180 سانتي‌گراد درجه روشن مي‌كنيم و در تابه‌اي كه گنجايش رولت را داشته باشد آب جوش ريخته و در فر قرار مي‌دهيم.

روي فويل را چرب نموده و رولت را روي آن قرار داده، رول كرده و دو طرف آن را خوب محكم مي‌كنيم،

سپس رولت را در تابه آبجوش قرار داده و به مدت يك ساعت در فر مي‌پزيم.

پس از پخت، رولت را باز كرده در سيني فرچرب شده قرار مي‌دهيم.

در كاسه‌اي زرده تخم‌مرغ، باقي كره آب شده و آبليمو را مخلوط كرده و روي رولت با برس مي‌ماليم مجددا رولت را به مدت 20 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.

طرز تهیه بیف برگر

طرز تهیه بیف برگر

مواد لازم

گوشت گوساله چرخ‌شده 800 گرم پیاز (نگینی ریز خردشده 1 عدد

نان برگر از وسط برش خورده 4 عدد

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خردشده1 عدد

کاهو فرانسوی به تعداد لازم

پنیر گودای ورقه‌ای المان جایگزین4 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز حلقه‌ای خرد‌ و کبابی شده1 عدد

سس باربیکیو 1 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید، سپس پیاز و مقداری فلفل به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و در دست به شکل برگر فرم دهید.

2. برگرها را از هر دو طرف 5 تا 7 دقیقه در تابه گریل گرم‌شده، گریل کنید تا قهوه‌ای‌رنگ شوند.

3. نان‌های برگر رابرش بزنید و از هر طرف تُست کنید. گوجه‌فرنگی، کاهو، برگر، پنیر گودا و حلقه‌های فلفل دلمه‌ای را به ترتیب روی لایه زیرین نان قرار دهید سپس سمت دیگر نان را به سس باربیکیو آغشته کنید و روی مواد قرار دهید و سرو کنید.

جایگزین

اگر پنیر گودای ورقه‌ای در دسترس ندارید می‌توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. حتما لازم نیست پنیر ورقه‌ای باشد. پنیر رنده‌شده را می‌توانید جایگزین کنید.